Wednesday, September 27, 2006

Kas siin lugejate hulgas on New Yorgis elanuid?



Ma panen ka siia blogisse üleskutse. Nimelt ma kogun reisiraamatu jaoks New Yorgis elanute ja/või New Yorki hästi tundvate inimeste soovitusi, hoiatusi, kogemusi sellest linnast. Enamus neist läheb anonüümselt, ainult eessnas tänaks kõiki osalejaid nimeliselt. Palun ühenduge minuga! eppppp@hotmail.com

---

Ja üsna pea tuleb ka Marta uutest juhtumistest siia, sulg on juba valmis pandud ;)

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

muide, ma ei tea ainsatki mõnusat lasteraamatut, mille peategelaseks laps, kes elab Suures Õunas. Eradetektiive, vagabonde, hulle, litse, protestijaid, poliitikuid palju kulub... lapsukesi netu.

On see vaid mu ignorants või on midagi veel. Siit martablogist vaadates tundub tegelt olevat lastesõbralik linn.

Andry

8:30 PM  
Blogger Reede said...

Ongi lapsesõbralik linn.
Ja väga sõbralike laste linn :)

9:01 PM  
Blogger Eppppp said...

Ma olen kohalikus raamatukogus näinud küll paari NYs toimuvat raamatut, erinevatele vanusegruppidele. Aga mingit sellist säravat ja üle ilma tõlgitud, mis Andryni jõudnud - mul ka ei meenu.

Muide, kusagilt lugesin statistikat. New York on maailma kõige rohkem kasutatav "toimumiskoht" romaanides. Jutt käis täiskasvanute ilukirjandusest.

6:13 AM  
Anonymous Anonymous said...

kui Eloise eesti keelde pole joudnud siis selle vea peaks kyll keegi ara parandama... EPP???

7:03 PM  
Blogger Eppppp said...

Kristel! Eloise on meie kodus üks lemmikraamat. Vapustavalt naljakas. Eesti keeld epole seda mu teada tõlgitud jah. Kui sa mõtled seda raamatut, kus ta elab New Yorgis Plaza hotellis, mul tekkis kohe lugedes tunne, et see tuleks tõlkida. Aga siis mõtlesin, et võibolla oleks see eesti lastele liiga kauge. Tegelikult vist ei oleks. Huvitav ju lugeda lapsest, kes elab kaugel maal suures linnas luksushotellis.

4:58 AM  

Post a Comment

<< Home