Friday, September 15, 2006

Pilte nõbu Simonalt

Marta nõbu Simona loeb päevi järgmise aasta veebruarikuu alguseni, kui me tagasi Eestisse kolime... Ja ootamise käigus meeldib talle meist ka pilte joonistada.
Siin oleme Justin, mina ja Marta:



Siin on pildil lisaks meile ka Simona ise koos oma ema Eloga (meremehest issi on paraku pildilt välja jäänud).Pilt kujutab vist järgmise aasta veebruarit, kui kõik kohtume.


Siin on pildimälestus ülemöödunud suvest, kui Elo ja Simona meil Ameerikas külas käisid, pildil on näha ka John ja Christine ehk Justini vanemad, kelle majas me sel ajal kõik koos peatusime.



PS. Simona varasemaid kunstiteoseid saab vaadata siin.

6 Comments:

Blogger maris said...

superlahedalt joonistab. kui vana tüdruk on?

1:40 PM  
Blogger Eppppp said...

Ta on 8aastane. Panen lähipäevil veel ta pilte üles.

7:42 AM  
Anonymous Anonymous said...

ta joonistab ju täpselt nagu see Ewa Jaru...kuidagi nii oli selle kirjaniku nimi. raamatud oli "kui suureks saan" või midagi sellist. ja miskit veel. tean, et neid on nüüd ka välja antud, aga ise pole suurena enam lugenud.
aga väga armsad pildid ju.
Sille

8:42 AM  
Anonymous Anonymous said...

See, kes nii joonistas, ei olnud Éva Janikovszky, vaid tema illustraator Lászlo Réber. Too tegi "Seitsmepäisele haldjale" kah pildid.
Ega Réber lapsele kehv mõjutaja ei ole, hea kunstnik ju.
Aga need Simona enda raamatu pildid ei ole Réberi moodi, nii et teiste kunstnike mõjud ei takista siiski teinekord originaalset stiili kasutamast, kui isu on :)

1:37 PM  
Blogger Eppppp said...

Ma arvan, et see Eva Janikovsky imiteerib laste stiili, mitte vastupidi ;)

Mis Simona esimesse raamatusse puutub, siis selle ta tegi 4-5aastaselt, praegused joonistused on aga 8aastaselt tehtud. Nii et sellest ilmselt see stiilivahe ;)

6:15 AM  
Anonymous Anonymous said...

Väga-väga omapärase ja andeka joonega pildid, nii noorelt nii isikupärane... Tunnen tulevase kunstniku hõngu. Need väljavenitatud jalad ja peened jalalabad - ülihea. Meenutab varajast Picassot muide.

10:24 AM  

Post a Comment

<< Home