Sunday, July 09, 2006

Takistus versus kaljukits

Marta armastab meil salaja kööki minna, kapiuste lastelukud lahti nikerdada ja põrandal rosinanäitust korraldada, või tooli, kapi ja sealt pliidi otsa ronida... Et seda kõike takistada, panime köögi ukseavasse lastevärava.
Meie väikesele Kitse aasta Kaljukitsele osutus see aga vaid pisikeseks takistuseks. Vaatepilt, tund aega pärast värava üles panekut:

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Mina, 26 aastane Kitse aastal sündinud Kaljukits, olevat samamoodi igasse võimalikku ja võimatusse kohta roninud, et ju see siis meie eripära:) Ja eriti tore on neid Marta jutte lugeda ka seepärast, et minu laps on ka Marta ja Emili teiseks nimeks (1 aastane)

10:29 AM  
Blogger Giustino said...

Jah. See on meie tütar.

6:47 AM  
Blogger luize said...

nojah, tegelikult ronivad kõik lapsed igale poole kuhu vähegi saavad. nende tee tõkestamine võrega ongi vist võimalik umbes kahe aastani, siis on neil selge ka, et takistusest on võimalik ju üle ronida.

see värav näeb pildi järgi natuke imelik välja. sangad küljes ja muidu ka nagu vaheliti salooniuks. kas see tähendab, et täiskasvanutel on seda võimalik eest ära lükata kuidagi?

siin eestis on vist rohkem praktikas need puust aiad, mille igamees ise on meisterdanud just temale sobivas mõõdus ja siis ette kruvind, kuhu vaja.

2:00 AM  
Anonymous Anonymous said...

Great site lots of usefull infomation here.
»

2:50 AM  
Anonymous Anonymous said...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. irs debts and bankruptcy http://www.basketball-betting-6.info/Effexor-in-combination-with-seroquel.html Diazepan com prozac http://www.changing-engine-mounts-corolla-toyota-1992.info/zinc-clomid-forum.html Independent help debt consolidation Laser tattoo removal conway what debts are owed to the united states Interior art deco design fema debit card site msnbc.msn.com Conferencing centres in malaysia zyban rezeptfrei debt get identity insurance theft Christian debt counseling Debts canadian government weight losing shows for kids Percocet vicodin cellulitis katowice

9:17 PM  

Post a Comment

<< Home