Tuesday, January 02, 2007

Blogi aastapäev ja Marta sünnipäev

Aasta tagasi alustasime seda blogi, see oli osa sünnipäevakingist Martale. (Kes ei tea, siis lisaks siinsele on meil ka issipapa Justini peetav inglisekeelne www.martaeng.blogspot.com)
Tore, et alustasime. Oleme kirja pannud asju, mis ehk muidu oleks juba ununenud. Mitte nii tore on aga see, et enne Marta sündi alustatud märkmik (mille plaanisime talle kunagi 16ndaks sünnipäevaks kinkida) on unarusse jäänud just täpselt samast ajast alates, kui oma meenutustega netti kolisime. Kuna ma jõuluvanalt lisanädalat kingituseks ei saanud, siis olen endiselt ajahädas...
Aga tuleb aega võtta! Mälestuste talletamine on asi, mida ei kahetse!

Ka seda blogi tahaks palju paremini pidada, kui aega rohkem oleks. Näiteks videlõikusid üles panna (või kui neid siia ei saa panna, siis otse Marta kodulehele www.martapetrone.com) - me ikka vahel filmime, aga kaugemale pole jõudnud, hetked lihtsalt kogunevad pisikestele kassettidele... Samamoodi võiks üles panna helikatkeid, dialooge - lindistasin neid jõulukingitusteks, aga blogilugejad peavad veel ootama.

Sünnipäevakingiks tegin Martale seekord raamatu temast endast. Ilmselt tuleb seesama raamat välja ka järgmisel aastal päriselt trükitult, aga peategelasel on esmaeksemplar juba olemas ;)
Ja Justin ostis puust ksüllofoni ja muud - "bänd karbis", nagu seda komplekti nimetati.
Ja peamine kingitus oli Päev New Yorgis. Martal on olnud õnn sündida ajal, mil siin linnas toimub iga hetk korraga vähemalt kakskümmend huvitavat üritust, vali ainult. Eelmisel aastal käisime Manhattani lastemuuseumis ja jõululaulude kontserdil, sel aastal käisime Bronxi botaanikaaias rongishowl ning loomaaias öisel tulede festivalil. Marta oli väga uhke ja oli täiesti kindel, et see kõik on tema sünnipäevaks korraldatud.
Alljärgnevalt paar pilti, kus on näha Martat ja tema külalisi: Chris, Jo-Jo, Paul, Tobias, Julia... Aitäh kõigile külalistele, et tulite!







7 Comments:

Anonymous Anonymous said...

palju õnne, martake :)

4:47 PM  
Blogger Evelyn said...

Palju õnne meie poolt ka!

10:36 PM  
Anonymous Anonymous said...

Palju Õnne Martale!

2:33 AM  
Blogger Anu said...

palju õnne!!!

3:05 AM  
Blogger mermaid said...

Palju 6nne Martakesele!
V@ga lahedad pildid!!!!

3:17 PM  
Anonymous Anonymous said...

palju õnne!

4:39 AM  
Anonymous Anonymous said...

Palju õnne soovivad ema, isa ja Leevike.

8:31 AM  

Post a Comment

<< Home