Monday, April 24, 2006

Riietuskood: hipi vist?

Viimasel ajal on Marta asunud väga eneseteadlikult endale ise riideid valima. Siin väike stiilinäide eilsestt: suvine päikeselotu, talvine mantel (see on ta lemmik) ja muidugi ta uued lemmikud, randa mõeldud roosad kalossikesed, mis ta ise leidis kingapoest ja mida tahaks nüüd isegi öösel kaissu võtta:



Teine stiilinäide on tänasest. "Emme, õue!" teatab ta. On kuidagi ülevalt kapist alla sikutanud taas selle mantli, leidnud mänguasjade kapist ka sobiva ridiküli ja ongi teine valmis patseerima minekuks. Roosad kalossid on hetkel kusagile kadunud, neid asendavad igavamad pruunid papud. See-eest põse peale päris huvitav tätoveering korraldatud.
Ahjaa, see ruuduline flanell, mis mantli vahelt paistab, on tegelikult mõeldud öösärgiks, aga Marta ajas selle selga ega tahtnud loobuda. Kõige all on tegelikult minu pandud teksakleit ka. Moodne mitmekihiline riietus:

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Marta on täiesti lummav. Tema tegemistest lugedes tekib vist igaühele tahtmatult naeratus.

6:52 AM  
Anonymous Anonymous said...

Lahe mantel! Kas ise kootud?

11:02 AM  
Blogger Eppppp said...

Mul tekib kirjutades ka tahtmatu naeratus ;)

Mantel - ei ole ise kootud, ostetud on. Mile (kõigile kolmele) hakkas see ka kohe esimesest hetkest väga meeldima.
See on "Baby Gap" ja nad teevad seda erinevate värvidega. Marta hakkas kandma seda 9kuiselt, käised üles kääritud, ja tundub, et saab veel järgmisel sügisel ligi 3aastaselt ka kanda.

11:55 AM  
Blogger Reede said...

On ikka lahe kuju see teie Marta :)

12:18 PM  

Post a Comment

<< Home