Wednesday, January 18, 2006

VÄIKE ABILINE


Mis juhtub siis, kui tahan hakata pannkooke tegema, panen kõik koostisosad lauale ritta ja pööran kolmeks sekundiks selja, et kapist kaussi võtta?...

2 Comments:

Blogger Mari said...

Tüüpiline :)
Ma kuulsin ühel päeval, et köögis hakkas vesi jooksma. Asi tundus enam kui kahtlane ja ma läksin vaatama. Pilt mis avanes - Maria istus kraanikausis (seljas pusa, pikad püksid ja sussid jalas), vesi voolas pahinal sülle. Kuna ta istus äravoolu peal, siis oli ta ümber juba paras lomp tekkinud. Seal see ujusid kuivikud, mis enne kraanikausi kõrval olid. Kõige tipuks jooksis ta suust lilla vedelik, sest ma olin mustsõstra draakoni kommid aknalauale tõstnud, et ta kätte ei saaks ja kraanikausist oli neid hea võtta... Kõlab nagu ta oleks pool tundi tegutsenud, tegelikult ainult paari minuti teema. Küll mul oli kahju, et meil fotokas katki praegu on.

6:42 AM  
Blogger Eppppp said...

Mulle meenub lugu, mille mu mehe Justini ema rääkis oma teisest pojast Ianist.
Nimelt olla ema korraks selja pööranud. Vaatas tagasi ja ennäe! Laps oli endale pähe valanud suure (tõeliselt suure, itaalia perekond!) pudelitäie oliivüli ja kogu köögi põrand lainetas sellest õlist.
Laps oli siis umbes nelja-aastane, nii et plastikpudelist valamisega sai hakkama.
Aga tõeliselt raske olevat olnud seda õli juustest ja põrandalt ära saada...

7:22 AM  

Post a Comment

<< Home