Sunday, May 07, 2006

Lapsega reisimas

See nädalavahetus oli meile paras väntsutus.

Siin on pilt meist Long islandi idatipus Montaukis, "maailma lõpus", kuhu tuli sõita nii kaua, et hakkas tunduma, justkui maakera olekski ümmargune ega lõppe iialgi. Ja laps karjus autos, nii et mul oli hääl kähe talle laulmisest. Kui lõpuks kohale jõudsime, siis oli ta aga nii entusiasmi täis - oli ikkagi õige ta kaasa vedada:







Need kaks pilti on liivadüünides. Marta viskas oma botased minema ja tegi tõelist liivatantsu:







Ja siin on pilt Fire islandilt. See on veel üks maailmalõpp: peenike ja pikk barjäärisaarestik, mis kaitseb Vaikset ookeani Long islandi eest (nii, nüüd lugesin üle, mis ma siia praegu kirjutasin, aga ei muudagi seda ära - las ta olla, iseloomustab mu praegust väsinud meeleseisundit). Ka selle pildi tegemise hetkel olime tegelikult päris läbi, kuumarabandus oli lähedal. Aga siis võrgutas Marta ühe kohaliku turismipunkti töötaja ja me saime endale nende koosolekust üle jäänud maasikad ja viinamarjad.




Ühte ma ütlen. Lapsega reisimisel on oma võlu - sa õpid nautima hetke. Kui ikka praegu on oluline see liblikas, lill või liivatera, siis nii ongi.

Seega, läheme ka tulevikus oma Mardikaga reisima!

7 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Täiesti nõus sellega, et laps õpetab hetke nautima. Meie, suured, peame oskama seda neilt õppida. Sest see oskus on kulda väärt

12:11 AM  
Blogger Kaur said...

kas geisid ka nägite? :)

9:11 AM  
Blogger Eppppp said...

Ei, Fire islandi gay-kommuunitid olid sealtkandist kaugel, aga sinna läheme veel suvel tagasi (ühe gay-küla lähistel on düünide vahel n-ö maa-alune mets, Sunken Forest, sinna tahaks kindlasti ka minna.)

10:15 AM  
Blogger Ruudi said...

Mul veel last pole, seega puudub lapsega reisimise kogemus. Kuid ma reisin alati oma taksikoeraga, ning ka sellel on oma mònu. Paljud ei mòista, mis mònu vòib olla hommikul vara minna jalutama vòòras kohas koeraga, vòi òhtuhàmaruses kohti uurida, koer rihma otsas. Kuid me proovime alati oma reisid nii seada, et ka koer saaks kaasa, tal ka uued kohad, uued lòhnad ning uued supluskohad... Ning igakorde seiklus, kuhu muuseumisse saaks koer kaasa, kuhu mitte!

6:59 AM  
Anonymous Anonymous said...

Olen su koera kohta nii mõndagi lugenud... ;)

6:16 PM  
Anonymous Anonymous said...

Really amazing! Useful information. All the best.
»

9:15 AM  
Anonymous Anonymous said...

I love your website. It has a lot of great pictures and is very informative.
»

12:14 PM  

Post a Comment

<< Home